Oprichting

Hoi, wij zijn Robbie en Robin, oprichters van Afvalophalen.nl.

Beste vrienden vanaf de basisschool, super gemotiveerd om samen te ondernemen. En wij hebben een idee!

Laten we het ophalen van afval makkelijker maken. één plek creëren waar iedereen die afval heeft in contact komt met afvalophalers. Wij zijn deze uitdaging aangegaan. Na een jaar voorbereiding stond ons eerste prototype online. Na veel positieve reacties en waardevolle feedback van onze klanten en uitvoerders hebben we ons in de afgelopen twee jaar verder doorontwikkeld tot een goed werkend platform.  

Wij gaan door totdat we alle afvalophalers van Nederland hebben gevonden, zodat jij kunt vinden wat je zoekt: de beste afvalophalers op één plek.

Onze missie

Helpen jouw rommel op te ruimen

Wij gaan alle particulieren en bedrijven die afval kunnen ophalen verzamelen. Ons netwerk is inmiddels gegroeid naar meer dan 4000 gebruikers. Na het plaatsen van jouw aanvraag besteden wij al onze aandacht om een geschikte afval ophaler te vinden. Hier worden we steeds beter in, maar we zijn er nog niet. Mogen we ook jou kosteloos helpen iemand te vinden?

Logo afvalophalen.nl

Ons team

Robbie en Robin staan voor je klaar!

Ons team Robbie

Robbie

Oprichter / Eigenaar

Ons team Robin

Robin

Oprichter / Eigenaar

Ons team

Ons team Robbie

Robbie

Oprichter / Eigenaar

Ons team Robin

Robin

Oprichter / Eigenaar

Puin-review-300x292

Marjon

5 sterren review

Wat een uitvinding Afvalophalen! Gisteren advertentie geplaatst en vanmorgen was de klus al geklaard met een uitstekende uitvoerder die stipt op tijd was en de werkzaamheden tot 100% tevredenheid heeft uitgevoerd. Ik kan Afvalophalen iedereen aanraden!

groen-review-300x292

Jente

5 sterren review

Ideaal dit nieuwe idee, had een hoop snoeiafval na groot onderhoud en geen aanhanger om het weg te brengen. Via Afvalophalen heel snel in contact gekomen met een vervoerder die dit keurig heeft afgehandeld!

Bank-review-300x292

Zeroglu

5 sterren review

Een top idee en mooi initiatief om zo een platform te beginnen. Eerste keer dat ik gebruik gemaakt heb van Afvalophalen en dat is me zeer goed bevallen. De website bevat duidelijke informatie, is eenvoudig en makkelijk in gebruik. Ik ben heel erg tevreden over de fijne communicatie, de super snelle bezorging en de makkelijke afhandeling, zeker een aanrader!

We gebruiken cookies om te zorgen dat u de beste ervaring heeft op onze website. Als u de website verder gebruikt gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord bent.