Laat je afval ophalen in 4 stappen

Vindt de beste ophaler voor al je afval! Bespaar zo een hoop tijd en moeite.
1. Plaats jouw aanvraag

We vragen om wat algemene gegevens. Geef zoveel mogelijk informatie. Dit maakt het makkelijker snel de juiste uitvoerder te vinden.

1. Plaats jouw aanvraag

We vragen om wat algemene gegevens. Geef zoveel mogelijk informatie. Dit maakt het makkelijker snel de juiste uitvoerder te vinden.

2. Onze leden kunnen nu bieden

Je ontvangt biedingen in de vorm van bedragen die de uitvoerder wenst te ontvangen voor deze klus. Je hebt hier ook de mogelijkheid een tegenbod te kunnen versturen.

3. Kies jouw vervoerder

Jij kiest welke uitvoerder het mag uitvoeren aan de hand van het geboden bedrag en ontvangen reviews.

4. Jouw vervoerder komt in actie!

Nadat de uitvoerder ons 8% servicekosten heeft betaald worden de contactgegevens uitgewisseld. De rest regel je gemakkelijk onderling.

Waarom afvalophalen.nl?

Het afvoeren van afval kan een lastig probleem zijn om zelf op te lossen. Wat als je je afval zou laten afvoeren door mensen in de buurt?

In plaats van containers of vrachtwagens, kun je denken aan particulieren en bedrijven met busjes en aanhangers. We hebben ons ingespannen om deze partijen te verzamelen. Ons netwerk bestaat uit meer dan 2500 gebruikers en je gebruikt ons platform gratis. Geef ons een kans en ontdek hoe eenvoudig het afvoeren van afval kan zijn!

Voor welke prijs halen ze mijn afval op?

Vul je postcode in en kom erachter voor welke prijs ze jouw afval komen ophalen

Heb je een vraag?

Neem eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

Robin

Oprichter/Eigenaar

Voeg hier een beschrijving van het teamlid toe. Verwijder de tekst als die niet nodig is.

Liever persoonlijk contact? Robin helpt je graag verder!

 

Neem contact op

We gebruiken cookies om te zorgen dat u de beste ervaring heeft op onze website. Als u de website verder gebruikt gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord bent.